UG Libero već drugu godinu za redom sprovodi projekat Omladinski aktivistički servis čiji je cilj da kroz onlajn bazu aktivirajse.info informiše srednjoškolce/ke zainteresovane za aktivizam o mogućnostima uključivanja, a organizacijama pruži uvid u interesovanja i želje srednjoškolaca/ki kad je njihovo učešće u pitanju.

Tokom prethodne godine baza je promovisana u srednjim školama i organizacijama u opštinama Obrenovac, Savski venac i Novi Beograd. Mnogi od onih koji su sa radom baze upoznati prepoznali su njene mogućnosti i postali njeni korisnici.

U narednom periodu, UG Libero planira da bazu promoviše i otvori za korišćenje u još 5 regiona u Srbiji kroz partnerstvo sa zainteresovanim organizacijama koje bi pomogle da se rad baze što više privede svojoj svrsi.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete partner na projektu Omladinski aktivistički servis molimo vas da pogledate poziv u prilogu. Popunjen aplikacioni formular potrebno je poslati do 09.09.2016. godine na mail office@libero.org.rs.

 

poziv za regionalne partnere

OAS aplikacioni formular za regionalne partnere

COE
Council of Europe
EYF
European youth foundation
ERASMUS
ERASMUS+
Unicef
Unicef
DCI
DCI