Volite li da igrate video igrice? RPG igrice su vam omiljene? Želite da istražujete uništeni svet nakon kataklizme koja se dogodila krajem 2040. godine kada je nivo mora počeo nezaustavljivo da raste?

Pozivamo vas da sa nama lutate kroz ostatke napuštenih objekata i instalacija. Vaš cilj je da pronađete i povratite sve artefakte prošlog doba koji bi mogli biti značajni za nas. Tokom svog istraživanja bićete svedoci zastrašujuće priče o Kompleksu i onoga što je dovelo do sloma civilizacije kakvu poznajemo. Priključite se!


Udruženje “Centar za edukaciju i transparentnost – CETRA“ u saradnji sa Udruženjem građana „Libero“ organizuje, tokom marta 2021. godine, dva onlajn igranja edukativne naučnofanstačne postapokaliptične igre uloga za mlade „Aftet the Fall“ gde ćete, podeljeni u ekipe, zajedno istraživati napušteni tehnološki institut u potrazi za izgubljenim znanjem.

Igre će biti organizovane u 2 termina, u sred srede! U sredu 24.03. od 15-19h i u sredu 31.03. od 15-19h. 

Ukoliko imate između 14 i 30 godina i živite u Srbji, prijavite se za učešće na ovom linku:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDyqlh2d3AA50l9aBkTqZOiUmEAgLUxc4ZOPfO8sSuCxvLwg/viewform


CETRA i LIBERO organizuju ove obrazovne online igre u okviru „Game changer“ projekta, koji finansira Evropska unija i koji pruža alate za obuku i promociju tolerancije, građanskog angažmana, različitosti i inkluzije kroz igranje igrica. Projekat predstavlja partnerstvo između mladih i nevladinih organizacija usmerenih na promociju tolerancije, otvorenih umova i građanskog angažmana.


Igranje je potpuno besplatno i nije potrebno nikakvo predznanje.

COE
Council of Europe
EYF
European youth foundation
ERASMUS
ERASMUS+
Unicef
Unicef
DCI
DCI